وبینار رایگان «مدیریت پروژه‌های سئو در شرایط بحران»
ثبت‌نام رایگان

منتشر شده در ۱۱ تیر ۱۴۰۴

|

چطور در صفحه اول گوگل حضور پیدا کنیم؟

اگر نگوییم همه، برای بیشتر کسب‌وکارهای آنلاین، قرار گرفتن سایت در صفحه اول گوگل یک هدف مهم و الزامی است. گوگل به‌عنوان اولین ابزار برای جذب ترافیک ارگانیک، مفیدترین و مرتبط‌ترین سایت‌ها را در موضوعات مختلف پیدا می‌کند و به کاربران نشان می‌دهد.

تقریباً تمام ترافیک سایت‌ها ناشی از رتبه‌بندی‌های صفحه اول این ابزار قدرتمند است؛ به‌ طوری که می‌توان گفت بدون حضور در صفحه اول گوگل، کسب‌وکار شما عملاً نامرئی خواهد بود. متاسفانه هیچ‌کس نمی‌تواند رتبه‌بندی سایت در نتایج اولیه را تضمین کند. یک تصور غلط رایج این است که نوشتن مقالات منحصر‌به‌فرد و داشتن یک معماری سئو مناسب برای قرار گرفتن سایت در صفحه اول گوگل یا سایر موتورهای جستجو کافی است. اما موضوع فراتر از این است، شما باید عمیق‌تر نگاه کرده و به نکات کوچک برای افزایش دیده شدن توجه کنید.
به همین دلیل تصمیم گرفته‌ایم در این مقاله به این سوال که «چگونه در سرچ گوگل اول باشیم؟» پاسخ دهیم.

چرا قرار گرفتن سایت در صفحه اول گوگل اهمیت دارد؟

برای درک اهمیت حضور در صفحه اول گوگل، قبل از هرچیز از خودتان بپرسید: «برای پیدا کردن پاسخ سوالم، چقدر سراغ صفحاتی جز صفحه اول گوگل می‌روم؟» حدود ۷۵درصد از کاربران برای کسب اطلاعات موردنظر خود، به صفحه اول اکتفا می‌کنند و سراغ مقالات موجود در صفحات بعدی نمی‌روند. متأسفانه این لزوماً به‌خاطر کیفیت بالای بلاگ‌هایی که رتبه گرفته‌اند، نیست.

اگر شما از معدود افرادی باشید که در اعماق نتایج گوگل کندوکاو می‌کند، می‌بینید که گاهی مقالاتی بسیار باکیفیت در صفحات آخر قرار گرفته‌اند. با وجود اینکه این بلاگ‌ها به تمامی سؤالات و دغدغه‌های کاربران پاسخ داده‌اند، همچنان رتبه پایین‌تری نسبت به صفحه‌ای دارند که خود را به نتایج صفحه گوگل رسانده است!

به همین خاطر است که بالا آمدن سایت در صفحه اول گوگل، فرصتی عالی برای جذب ترافیک ارگانیک و در نهایت، درآمد بیشتر برای کسب‌وکار شما محسوب می‌شود. همین است که برندها زمان و انرژی زیادی صرف می‌کنند تا به رتبه‌های برتر گوگل برسند.

۱. حضور در صفحه اول گوگل و نرخ کلیک بالاتر

قرار گرفتن سایت در صفحه اول گوگل به معنای نرخ کلیک (CTR) بیشتر است. بر اساس مطالعه‌ای که میزان نرخ کلیک را نسبت به موقعیت صفحه در نتایج گوگل بررسی کرده‌‌، نتایج صفحه اول بیشترین ترافیک را دارند. به همان میزان، نرخ CTR هم هرچقدر رتبه سایت پایین‌تر باشد، کم‌تر می‌شود:

  • نرخ کلیک نتیجه اول گوگل: ۳۶.۴درصد
  • نرخ کلیک نتیجه دوم گوگل: ۱۲.۵درصد
  • نرخ کلیک نتیجه سوم گوگل: ۹.۵ درصد

دقت کنید که در نتیجه رقابت شدید کسب‌وکارها، وجود کادرهای پاسخ هوش مصنوعی (AI Overview)، نتایج محلی و تبلیغات گوگل (که بخش بزرگی از فضای صفحه اول را اشغال می‌کنند)، رساندن سایت به صفحه اول گوگل سخت‌تر هم شده است.

۲. دیده‌شدن کسب‌وکار و آگاهی از برند

درست مانند یک فروشگاه فیزیکی، کسب‌وکارهای آنلاین نیز از دیده‌شدن در موقعیت‌های شلوغ و پرترافیک نفع می‌برند. هرچه افراد بیشتری سایت شما را ببینند، آگاهی از برند شما هم افزایش پیدا می‌کند. هرچه مصرف‌کنندگان با برندتان آشناتر باشند، مشتری‌های بیشتری هم خواهید داشت.

به‌علاوه، وقتی که یک صفحه رتبه اول گوگل می‌شود، ممکن است یک فیچر اسنیپت بگیرد که به دیده‌ شدن سریع برند و افزایش اعتبار آن کمک می‌کند. فیچراسنیپت‌ها به‌عنوان نتایج برتر جستجوهای گوگل، در پوزیشن صفر (بالای لیست نتایج) ظاهر می‌شوند و به‌طور مستقیم به سؤالات کاربران پاسخ می‌دهند.

۳. افزایش ترافیک سایت

اگرچه فیچراسنیپت‌ها و توضیحات متا به‌صورت اجمالی به کاربران پاسخ می‌دهند؛ اما برای کسب اطلاعات بیشتر باید از سایت بازدید کنند.

سایت‌های صفحه اول بیشترین بازدیدها را دارند و بین ۷۰درصد تا ۹۰درصد ترافیک جستجوها را به خود اختصاص می‌دهند. همین است که قرار گرفتن سایت در صفحه اول گوگل، یک مزیت رقابتی واقعی است و نبودن در صفحه اول، یعنی دیده‌ نشدن.

با افزایش نرخ کلیک سایت و ترافیک ارگانیک، شانس اینکه کاربران مطالب شما را بخوانند، از خدمات یا محصولاتتان استفاده کنند یا با برندتان آشنا شوند، بیشتر می‌شود. در نتیجه، ترافیک بیشتر به فروش بیشتر و رشد کسب‌وکار نیز منجر خواهد شد.

۴. افزایش اعتبار و اعتماد با حضور در صفحه اول گوگل

الگوریتم‌های گوگل طوری طراحی شده‌اند که محتوای اسپم، مشکوک یا بی‌کیفیت را تشخیص دهند. به همین علت رساندن سایت به صفحه اول گوگل، مستلزم تولید منظم محتوایی است که نیازهای کاربران را برآورده کند. اگر سایت شما در بیشتر سرچ‌های مرتبط با برندتان در صفحه اول گوگل نمایش داده می‌شود، یعنی این ابزار شما را به‌عنوان یک منبع اطلاعات قابل‌اعتماد می‌شناسد. مصرف‌کنندگان نیز به کسب‌وکارهایی که گوگل به آن‌ها اعتماد دارد، اعتماد می‌کنند.

۵. سرعت‌بخشی به چرخه فروش و افزایش لید

امروزه مشتری‌ها قبل از خرید از یک کسب‌وکار یا تعامل با آن، در ابتدا تحقیقات خود را از گوگل شروع می‌کنند. وقتی سایت شما در صفحه اول نتایج گوگل دیده شود، شانس این را دارید که اولین انتخاب کاربران باشید. این یعنی می‌توانید بالای قیف فروش قرار بگیرید و در جستجوی کلمات کلیدی مرتبط با کسب‌وکار خود، در رتبه‌های بالا دیده شوید.
وقتی کاربران با جستجوی عبارتی مرتبط، روی سایت شما کلیک کنند و محتوای خوبی ببینند:

  • احتمال بیشتری دارد که با برند شما تعامل کنند؛
  • ممکن است به سرنخ یا لید (Lead) تبدیل شوند؛
  • ممکن است به مشتری واقعی شما تبدیل شوند.

چطور به صفحه اول گوگل بیاییم؟

همان‌طور که از ابتدای متن بارها اشاره کردیم، کاربران قبل از اینکه اسکرول کنند یا وارد صفحات بعدی شوند، اغلب روی چند نتیجه اول کلیک می‌کنند. اما رساندن سایت به صفحه اول گوگل فقط با چند ترفند ساده یا خرید تبلیغ اتفاق نمی‌افتد. برای رسیدن به این جایگاه باید بدانید گوگل دقیقاً دنبال چه چیزی‌ است، چطور نتایج را رتبه‌بندی می‌کند و چه عواملی باعث می‌شوند شما نسبت به رقبا در جایگاه بالاتری قرار بگیرید.

در ادامه، دوتا از مهم‌ترین و پایدارترین روش‌های قرار گرفتن سایت در صفحه اول گوگل را معرفی کرده‌ایم:

  • سئو

سئو یا همان بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو، ستون فقرات دیده شدن در نتایج گوگل است. اما برخلاف تصور عمومی، سئو فقط در استفاده از چند کلمه کلیدی خلاصه نمی‌شود. الگوریتم‌های گوگل مدام در حال تغییرند و تنها سایت‌هایی می‌توانند در سرچ گوگل اول باشند که ساختار فنی مناسبی دارند، محتوای هدفمند و باکیفیت تولید می‌کنند، تجربه کاربری خوبی ارائه می‌دهند و استراتژی لینک‌سازی دقیقی دارند.

می‌توان گفت سئو، پلی است بین نیاز کاربر و محتوای شما؛ یعنی کمک می‌کند گوگل بفهمد دقیقاً چه چیزی را ارائه می‌دهید و چرا سایت شما باید نسبت به دیگران در نتایج بالاتر باشد. اگر به‌درستی اجرا شود، نه‌تنها باعث بالا آمدن سایت در صفحه اول گوگل می‌شود، بلکه نرخ کلیک، زمان ماندگاری کاربر و حتی نرخ تبدیل را هم افزایش می‌دهد.

در عنوان بعدی مقاله، دقیق‌تر بررسی می‌کنیم که چگونه با سئو می‌توان به صفحه اول گوگل رسید و چه اقداماتی در این مسیر بیشترین تاثیر را دارند.

  • تبلیغات گوگل ادز

افراد زیادی به اشتباه فکر می‌کنند چون گوگل ادز (Google Ads) ترافیک ارگانیک ایجاد نمی‌کند، فایده‌ای نداشته و ارزش وقت گذاشتن ندارد.

برای توضیح این موضوع کافی است یک سرچ ساده در گوگل انجام دهید. احتمالا بالای صفحه تبلیغاتی را می‌بینید که جایگاه اول را گرفته‌اند و قبل از اینکه به نتایج ارگانیک برسید، یک باکس مربوط به فیچراسنیپت (Featured Snippet) نیز مشاهده می‌کنید.

حالا آیا چون تبلیغات پولی اول نمایش داده می‌شوند، کاربران بیش‌تر به آن‌ها توجه می‌کنند؟ نه الزاماً، چون اگر به عبارت جستجوشده و نتایج آن نگاه کنید، هماهنگی زیادی نمی‌بینید.

هدف کاربر از سرچ، مقایسه گزینه‌های مختلف است، نه دیدن یک برند خاص که خودش را تبلیغ می‌کند. معمولاً تبلیغات فقط درباره یک شرکت و برند خاص صحبت می‌کنند و سؤال کاربر را به‌صورت بی‌طرفانه پاسخ نمی‌دهند. در مقابل، در اغلب موارد نتایج ارگانیک شامل محتوایی هستند که دقیقاً نیاز او را برطرف می‌کنند.

در اینجا یک برند هوشمند می‌تواند شکاف بین تبلیغات و هدف سرچ را شناسایی کرده و از این فرصت استفاده کند. شما می‌توانید با تولید محتوای مفید و پاسخ دقیق به هدف جستجوی کاربر (Search Intent)، به صفحه اول نتایج ارگانیک گوگل برسید و از رقبای بزرگ‌تر عبور کنید.

چگونه با سئو به صفحه اول گوگل برسیم؟

گوگل سیستم خودکاری دارد که به‌صورت شبانه‌روزی در سایت‌ها می‌خزد و آن‌ها را در حافظه خود ثبت می‌کند. سپس هر صفحه در یک پایگاه داده (Data Centre) بزرگ ذخیره می‌شود تا الگوریتم‌ها بتوانند همه‌چیز را به‌راحتی سازمان‌دهی کنند.

وقتی سایت شما برای یک کلمه کلیدی یا عبارت مرتبط بهینه شده باشد، در نتایج بالاتر گوگل دیده می‌شود. قرار گرفتن سایت در صفحه اول گوگل به‌صورت تصادفی اتفاق نمی‌افتد. برای رسیدن به این هدف، به یک استراتژی سئو حساب‌شده با تمرکز با محتوای باکیفیت و بهبود تجربه کاربری نیاز دارید.

  • استفاده از کلمات کلیدی طولانی (Long-Tail)

برای قرار گرفتن سایت در صفحه اول گوگل به‌جای تمرکز روی کلمات کلیدی محبوب و پرجستجو، بهتر است سراغ لانگ‌تیل کیورد بروید. نتیجه استفاده از این عبارات، نرخ تبدیل بالاتر (زیرا کاربر با نیت دقیق‌تری سرچ می‌کند) و شانس بیش‌تر برای حضور در صفحه اول گوگل (به‌خاطر رقابت کم‌تر) است. اگر تعداد زیادی از این عبارات خاص را هدف بگیرید، می‌توانید ترافیک زیادی به سایت خود هدایت کنید.
جالب است بدانید بیشتر جستجوهای گوگل با همین کلمات لانگ‌تیل انجام می‌شوند.

وقتی کاربران اطلاعات دقیق درباره چیزی که دنبالش هستند را در سایت شما پیدا کنند، باز هم به سایتتان سر می‌زنند. مهم‌ترین مزیت این کلمات این است که مخاطب دنبال اطلاعات مشخص و دقیق می‌گردد، نه محتوای عمومی.
برای پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب سایت، ابزارهای سئو مختلفی وجود دارد؛ مانند:

این ابزارها نشان می‌دهند که قرار گرفتن سایت در صفحه اول گوگل با کدام کلمه کلیدی راحت‌تر است و چه کلماتی، چقدر ترافیک دارند.

به‌علاوه، برای اینکه گوگل بفهمد صفحات سایت درباره چیست و بتواند آن را در رتبه‌های بالا قرار دهد، بهتر است کلمات کلیدی را در این بخش‌ها استفاده کنید:

  • عنوان متا (Meta Title)؛
  • توضیحات متا (Meta Description)؛
  • صفحه URL؛
  • تیترها (H1، H2 و…)؛
  • تگ‌های آلت (Alt Text)
  • تولید محتوای باکیفیت

یک استراتژی سئو خوب، از شناخت مخاطب و یک محتوای کاربردی درباره حل مشکل شروع می‌شود. قرار گرفتن سایت در صفحه اول گوگل ترکیبی از این دو مورد است. وقتی صحبت از تولید محتوای باکیفیت می‌شود، یک اشتباه رایج این است که از همه کلمات کلیدی داخل یک صفحه استفاده می‌کنند تا گوگل به‌خاطر یکی از آن‌ها به سایت رتبه دهد. این کار، نتیجه‌ای جز سردرگم شدن گوگل بات‌ها و کاهش کیفیت محتوا ندارد.

بهتر است که برای هر بلاگ، روی ۱ یا ۲ کلمه کلیدی اصلی تمرکز کنید. این یعنی به‌جای این‌که همه‌چیز را در یک مقاله بگنجانید، باید محتوای بیشتری تولید کنید تا شانس بیشتری برای حضور در صفحه اول گوگل داشته باشید.

نتایج این‌کار می‌تواند از چند جهت برای سایت مفید باشد:

  • صفحات ایندکس‌شده بیش‌تر
  • افزایش ترافیک ارگانیک
  • دریافت ورودی‌های بیشتر از بک‌لینک‌ها

بازاریابی محتوایی نسبت به تبلیغات آنلاین ارزان‌تر است و نرخ بازگشت سرمایه (ROI) بیشتری دارد. مقالات خود را با تصاویر، ویدیوها و نمودارهای تعاملی جذاب‌تر کنید. به سؤالات واقعی کاربران پاسخ دهید و توضیحات متا و عنوان‌ها را به‌‌طور مرتب بهینه‌سازی کنید تا نرخ کلیک بالاتری داشته باشید.

  • لینک‌ها و بک‌ لینک‌ها

ارتباط مستقیمی بین بک‌ لینک‌ها و ترافیک جستجوی ارگانیک وجود دارد. هرچه بک‌ لینک‌های باکیفیت‌تری داشته باشید، شانس بیشتری برای رساندن سایت به صفحه اول گوگل خواهید داشت. اما داشتن بک‌ لینک‌های مرتبط، تنها نیمی از کار است و شما باید زمان قابل‌توجهی را صرف لینک‌سازی کنید. استفاده درست از لینک سازی داخلی و خارجی، اعتبار یک صفحه را افزایش می‌دهد.

می‌توانید بک‌ لینک‌ها را با روش‌هایی مثل پست مهمان، انتشار رپورتاژ آگهی، تبلیغ مقاله‌های خود در سوشال‌ مدیا و ایمیل‌ مارکتینگ ایجاد کنید. برای انتخاب بهترین روش، روی هدف مخاطبان خود تمرکز کنید. آیا آن‌ها محتواهای طولانی‌تر بلاگ‌ها را می‌خوانند یا با پست‌های لینکدین و اینستاگرام راحت‌تر هستند؟ در سایت‌هایی تبلیغ کنید که نزد مخاطبان احتمالی شما معتبر هستند و در نظر بگیرید که محتوای شما چگونه می‌تواند ارزشی به سایت میزبان اضافه کند که ارزش لینک‌دادن داشته باشد.

  • تمرکز بر موقعیت جغرافیایی

یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای بهبود رتبه سایت و حضور در صفحه اول گوگل، تمرکز بر یک موقعیت جغرافیایی مشخص است. هدف شما باید پاسخ‌گویی به جستجوهای مبتنی بر موقعیت مکانی باشد. بنابراین، اطلاعات مرتبط را به سایت خود اضافه کنید؛ از جمله:

  • منطقه جغرافیایی فعالیت شما، از جمله شهر محل خدمات
  • به‌روزرسانی صفحه تماس با ما
  • تولید محتوا و صفحات خدمات بر اساس منطقه فعالیت

ارزش این موضوع زمانی مشخص می‌شود که افراد هنگام جستجوی خدمات مرتبط با حوزه کاری شما، نام موقعیت مکانی مدنظرشان را نیز وارد می‌کنند. در چنین شرایطی، گوگل سایت شما را به‌عنوان یکی از نتایج «نزدیک من» (Near Me) نمایش می‌دهد.

حتی برخی سایت‌ها که موقعیت مشخصی ندارند نیز از این طریق ترافیک جذب می‌کنند؛ چراکه گوگل با بررسی IP کاربران، سایت‌های مرتبط با محل آن‌ها را در نتایج نمایش می‌دهد.

به‌کارگیری تکنیک‌های لوکال سئو (Local SEO) برای معرفی برند شما ضروری و مهم‌تر از آن، کاملاً رایگان است.

  • بهینه‌سازی برای موبایل

برای درک اهمیت سازگاری سایت با موبایل، کافی‌ست به افرادی که در مسیر رفت‌وآمد در حال استفاده از تلفن همراه هستند نگاه کنید. تقریباً همه افراد مشغول گوشی خود هستند، بی‌توجه به اطراف.

از آنجایی که بیشترین مصرف محتوا در موبایل‌ها اتفاق می‌افتد، اگر سایت شما ریسپانسیو (Responsive) نباشد و نتوان به‌راحتی از آن در موبایل استفاده کرد، قرار گرفتن سایت در صفحه اول گوگل تقریباً غیرممکن خواهد بود. امروزه جستجوهای محلی عمدتا با گوشی انجام می‌شوند و گوگل نیز رتبه‌بندی سایت‌ها را بر اساس میزان سازگاری آن‌ها با موبایل انجام می‌دهد.

منظور از «ریسپانسیو بودن» این است که سایت شما روی همه اندازه‌های صفحه‌نمایش (از جمله موبایل و تبلت) بدون افت کیفیت و کارایی نمایش داده شود. به همین دلیل، لازم است به‌طور مداوم سایت را بهینه کرده و تجربه کاربری بی‌نقصی ارائه دهید.

  • تجربه کاربری (User Experience)

سازگاری با موبایل تنها یکی از جنبه‌های تجربه کاربری است و شما باید روی بخش‌های مختلف تمرکز کنید تا کاربران برای صرف وقت در سایت شما ارزش قائل شوند. یک سایت کاربرپسند (User-friendly) چند فاکتور مهم دارد:

  • رابط کاربری کاربرپسند: طرح‌بندی بصری، عنوان‌های واضح و فهرست‌های ساده.
  • زمان لود شدن سریع: برای بهینه‌سازی سرعت سایت، تصاویر خود را در قالب مناسب آپلود کنید یا یک شبکه تحویل محتوا (CDN) را برای سرعت‌بخشیدن به کارها در نظر بگیرید.
  • دسترسی راحت: از فونت‌ها و عکس‌های رنگی استفاده کنید که خواناتر باشد. برای افراد کم‌بینا از تگ‌های آلت استفاده کنید.

این عوامل در کنار هم و به‌طور هماهنگ عمل می‌کنند تا بازدیدکنندگان را برای مدت طولانی‌تری در صفحه شما نگه دارند. هرچه بازدیدکنندگان زمان بیشتری در سایت بمانند، شانس بیشتری برای حضور در صفحه اول گوگل خواهید داشت. در حالت ایده‌آل، این به افزایش نرخ تبدیل و فروش منجر می‌شود.

برای رسیدن به صفحه اول گوگل چقدر زمان نیاز است؟

از آنجایی که بالا آمدن سایت در صفحه اول گوگل تحت تاثیر عوامل متعددی است، نمی‌توان زمانی قطعی و مشخصی برای آن تعیین کرد. اما با بررسی این عوامل می‌توانید یک تخمین حدودی داشته باشید.

  • میزان رقابت کلمات کلیدی: برای کلمات کلیدی رقابتی‌تر، قرار گرفتن سایت در صفحه اول گوگل سخت‌تر و زمان‌برتر است. اگر کلمات کلیدی بلندتر یا تخصصی‌تر انتخاب کنید، سریع‌تر نتیجه می‌گیرید.
  • وضعیت فعلی سایت: اگر سایت تازه ایجاد شده باشد، به زمان بیش‌تری برای جلب اعتماد گوگل نیاز دارد.
  • کیفیت و کمیت محتوا: محتوای ارزشمند، کامل و به‌روز، یکی از مهم‌ترین فاکتورها برای حضور در صفحه اول گوگل است. به‌روزرسانی منظم و استفاده از تکنیک‌های سئو آن‌پیج نیز تأثیر زیادی دارد.
  • استراتژی لینک‌سازی: سایت‌هایی که بک‌ لینک معتبری دریافت می‌کنند، رشد سریع‌تری دارند. در مقابل، لینک‌سازی بی‌کیفیت یا اسپم‌گونه تأثیر منفی دارد.
  • تکنیک‌های سئو تکنیکال: سرعت سایت، سازگاری با موبایل، ساختار URL و مواردی از این قبیل نیز تأثیر زیادی برای رساندن سایت به صفحه اول گوگل دارند.

به‌طور میانگین:

وضعیت سایت زمان تقریبی برای رتبه‌گرفتن در گوگل
سایت جدید بدون محتوا ۶ الی ۱۲ ماه
سایت فعال با سئوی متوسط ۳ الی ۶ ماه
سایت قوی با سئوی مناسب یک الی ۳ ماه (برای کلمات کم‌رقابت)

آیا برای رسیدن به صفحه اول گوگل تضمینی وجود دارد؟

حقیقت این است که هیچ تضمینی برای قرار گرفتن سایت در صفحه اول گوگل وجود ندارد.

این موضوع یک فرآیند طولانی است که نیاز به صبر زیادی دارد. شما باید استراتژی‌ها و رویکردهای مختلفی را امتحان کنید تا به آنچه که مناسب سایتتان است برسید.

گوگل مرتب در حال آپدیت الگوریتم‌ خود و تغییر الگوهایش است. همچنین باید بدانید سئو یک علم ثابت شده و دقیق نیست. در واقع تلاش‌های سئو و نکات آن می‌تواند شانس شما برای قرار گرفتن در صفحه اول را افزایش دهد؛ اما حتی بهترین و باتجربه‌ترین تیم‌های سئو هم نمی‌توانند به شما تضمینی برای این موضوع بدهند.

تنها چیزی که احتمال قرار گرفتن در صفحه اول گوگل را بالاتر می‌برد، رضایت کاربران و مخاطبان از سایت شماست. هرچقدر افراد بیشتر از سایت شما، محتواهای آن، رابط کاربری و… رضایت بیشتری داشته باشند، بیشتر به آن سر می‌زنند و ترافیک سایت بالاتر می‌رود. در نهایت همین موضوع می‌تواند به گوگل برای رتبه‌بندی سایت‌ شما کمک بزرگی بکند.

سخن پایانی

با اینکه رساندن سایت به صفحه اول گوگل یک راه طولانی و گاها سخت است؛ اما ارزشش را دارد. هنوز هم با وجود انواع هوش مصنوعی‌ها و راه‌های مختلف، افراد سرچ کردن در گوگل را برای رسیدن به پاسخ سوال‌های خود در اولویت قرار می‌دهند.

اینکه چگونه در سرچ گوگل اول باشیم، نکات و جزئیات زیادی دارد؛ اما مهم‌ترین و اساسی‌ترین نکته آن توجه به مخاطب و کاربر است. هرچه سایت شما بیشتر با ذائقه و خواسته مخاطب‌هایتان همسو باشد، راحت‌تر این مسیر را طی خواهید کرد. پس تمام توجه خود را روی شناخت دقیق مخاطبان و رفع نیاز و خواسته آن‌ها بگذارید.

در نهایت توجه داشته باشید که بالا آمدن سایت در صفحه اول گوگل تازه ابتدای ماجراست. بعد از اینکه به صفحه اول گوگل رسیدید، باید برای ماندن در همین جایگاه تلاش کنید. این مسیر انتها ندارد و با کمی بی‌توجهی ممکن است تلاش ماه‌ها و حتی سال‌هایتان از بین برود.

عضویت در خبرنامه

ایمیل خود را وارد کنید تا از جدیدترین اخبار و مقالات حوزه دیجیتال مارکتینگ مطلع شوید.

"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد

موضوع مورد علاقه خود را انتخاب کنید*
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

اشتراک‌گذاری‌:

مطالب مرتبط

guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
از اخبار روز سئو و روابط عمومی باخبر باش
در وضعیت بحران چگونه پروژه‌های سئویی خود را پیش ببریم؟

در وضعیت بحران چگونه پروژه‌های سئویی خود را پیش ببریم؟
در وبینار رایگان تریبون، علیرضا ناجی، مشاور سئو، از راهکارهایی می‌گوید که متناسب با شرایط فعلی است و می‌تواند به پیشبرد اهداف شما در پروژه‌های سئویی کمک کند.

سه‌شنبه ۱۷ تیر، ساعت ۱۹

فرم درخواست مشاوره رایگان سئو
برای دریافت مشاوره رایگان، اطلاعات زیر را تکمیل کنید.