وبینار رایگان «مسیر شغلی در سئو»
ثبت‌نام رایگان
ابزار اسکریمینگ فراگ

منتشر شده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

|

آموزش اسکریمینگ فراگ (screaming frog) بصورت کامل و رایگان

برای حضور در جایگاه برتر نتایج جستجوی گوگل، نمی‌توانید از سئوی تکنیکال غافل شوید. اما نظارت و اجرای درست سئوی فنی همیشه ساده نیست، مخصوصا اگر تجربه فنی یا برنامه‌نویسی وب نداشته باشید. اینجاست که ابزارهای تخصصی مثل Screaming Frog کاربرد پیدا می‌کنند.

این ابزار قدرتمند می‌تواند ساختار فنی سایت شما را به‌دقت بررسی کرده، خطاها و کمبودها را شناسایی کند و فرصت‌هایی برای بهبود رتبه در نتایج جستجو ارائه دهد. ابزار اسکریمینگ فراگ از لینک‌های شکسته گرفته تا تگ‌های متا، نقشه سایت، ریدایرکت‌ها، محتوای تکراری و ده‌ها فاکتور دیگر که مستقیماً بر سئوی شما تأثیر می‌گذارند را بررسی می‌کند.

در ادامه با قابلیت‌های کلیدی این ابزار آشنا خواهید شد و نشان می‌دهیم چطور می‌توان از Screaming Frog برای بهینه‌سازی عملکرد سایت استفاده کرد.

ابزار Screaming Frog چیست؟

شرکت مشاوره فنی سئو Screaming Frog در سال ۲۰۱۰ ابزاری برای تحلیل سئو سایت با نام Screaming Frog SEO Spider طراحی کرد که به آن «Screaming Frog» نیز گفته می‌شود.

ابزار اسکریمینگ فراگ به شما اجازه می‌دهد URLهای یک سایت را خزش کنید. نحوه کار این ابزار دقیقا مانند ربات‌های موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ است. این ابزار کد HTML صفحات را تحلیل کرده و عناصری مانند هدینگ‌ها، تصاویر، متا دیسکریپشن، عنوان صفحه و داده‌های ساختاریافته را شناسایی می‌کند.

سپس از طریق لینک‌های داخلی موجود در HTML به صفحات دیگر می‌رود و آن‌ها را نیز به همین روش بررسی می‌کند.

اطلاعات ابزار Screaming Frog برای متخصصان سئو بسیار ارزشمند است و می‌تواند برای رفع مشکلاتی که تاثیر منفی زیادی بر رتبه سایت در نتایج موتورهای جستجو می‌گذارند، استفاده شود؛ مشکلاتی مانند لینک‌های شکسته، سرعت بارگذاری صفحات و محتوای تکراری.

مزایای استفاده از Screaming Frog برای سئو چیست؟

  • شناسایی لینک‌های شکسته

لینک‌های شکسته می‌توانند با کاهش زمان ماندگاری کاربر در صفحه، افزایش نرخ پرش، ازبین‌بردن اعتبار لینک‌ها و ایجاد تصور منفی از قدیمی‌بودن سایت، بر سئوی سایتتان اثر منفی بگذارند.

  • شناسایی محتوای تکراری

محتوایی که در یک دامنه یا بین چندین دامنه، یکسان باشد می‌تواند تجربه کاربری ضعیفی ایجاد کند و باعث افت رتبه در نتایج جستجو شود.

  • شناسایی تگ‌های عنوان

تگ تایتل به درک بهتر کاربر از محتوا کمک می‌کند. نبودن یا مشکلات تگ‌ عنوان می‌تواند هم بر رتبه صفحات در موتورهای جستجو اثر بگذارد و هم نرخ کلیک از نتایج جستجو را کاهش دهد.

  • تولید نقشه سایت XML

داشتن سایت مپ ضروری است زیرا به موتورهای جستجو کمک می‌کند صفحات سایت شما را پیدا و خزش کرده و ساختار سایت را درک کنند.

  • بررسی ریدایرکت‌ها

گاهی نیاز است که همراه با ایجاد تغییرات در ‌URLهای سایت خود از ریدایرکت‌ها استفاده کنید تا بتوانید سیگنال‌های ایندکس و لینک را از آدرس قبلی به آدرس جدید منتقل کنید. امکان رصد ریدایرکت‌های صورت گرفته از طریق این ابزار وجود دارد.

  • زمان‌بندی خودکار برای بررسی سایت (ویژه نسخه پولی)

انجام منظم بررسی‌های فنی، مشکلاتی که بر عملکرد جستجوی ارگانیک شما اثر می‌گذارند را شناسایی می‌کند.

  • خزش سایت‌های ساخته‌شده با JavaScript

خزش جاوااسکریپت زمان‌برتر است چون ابتدا باید همه منابع صفحه جمع‌آوری شود. Screaming Frog می‌تواند صفحات جاوااسکریپتی را رندر و تحلیل کند.

  • نمایش تصویری ساختار سایت

معماری سایت یعنی چگونگی ساختاردهی، دسته‌بندی و لینک‌سازی بین محتوای صفحات. داشتن یک ساختار سئو فرندلی به کاربران و موتورهای جستجو کمک می‌کند محتوا را سریع‌تر پیدا کنند و بهتر ایندکس شوند.

  • تحلیل تایتل‌ و متادیتا

عنوان صفحه و متا دیسکریپشن نقش مهمی در درک موضوع صفحه توسط کاربران و موتورهای جستجو دارند. تحلیل آن‌ها به شما کمک می‌کند ایرادها را پیدا کرده و برای بهینه‌سازی عنوان و توضیحات اقدام کنید.

  • مقایسه بین خزش‌های مختلف و محیط Stage

با این امکان می‌توانید روند پیشرفت سئوی سایتتان را در گذر زمان بررسی کرده و فرصت‌ها و مشکلات را سریع‌تر شناسایی کنید.

  • استخراج داده از HTML با CSS Selector یا XPath

از این ویژگی می‌توانید برای تحلیل رقبا استفاده کنید تا متوجه شوید چه کلماتی ترافیک می‌آورند، چه دسته‌هایی باعث تعامل یا لینک‌سازی می‌شوند، چه منابعی برای رتبه گرفتن نیاز دارید و موارد بیشتر.

  • اتصال به Google Analytics، Google Search Console و PageSpeed Insights

از این ویژگی می‌توانید برای شناخت رفتار کاربران، ارزیابی ترافیک و عملکرد سایت، بررسی سرعت سایت و بهبود تجربه کاربری استفاده کنید.

نسخه پولی Screaming Frog امکانات بسیار بیشتری نسبت به نسخه رایگان دارد. اگر به‌صورت حرفه‌ای روی سئو کار می‌کنید می‌توانید نسخه پریمیوم این ابزار را تهیه کنید.

آیا ابزار اسکریمینگ فراگ رایگان است؟

بله، ابزار اسکریمینگ فراگ رایگان است. شما می‌توانید ۵۰۰ URL را به‌صورت رایگان خزش کنید و به قابلیت‌ها و گزارش‌هایی مانند لینک‌های شکسته، ریدایرکت‌ها، عنوان صفحات و توضیحات متا، متا ربات‌ها و دستورات فایل robots.txt، ویژگی‌های Hreflang، تولید نقشه سایت XML و نمایش‌های گرافیکی دسترسی داشته باشید.

به خاطر داشته باشید که هر لینک در سایت شما یک URL محسوب می‌شود، نه فقط صفحات. این یعنی فایل‌های JavaScript، فایل‌های CSS و تصاویر نیز در محدودیت ۵۰۰ URL شما محاسبه می‌شوند.

با این حال، با پرداخت هزینه برای یک لایسنس، می‌توانید به قابلیت‌ها و گزارش‌های بیشتری دسترسی داشته باشید، مانند:

  • خزش نامحدود (بسته به میزان حافظه و فضای ذخیره‌سازی اختصاص‌داده‌شده)
  • گزارش‌گیری زمان‌بندی‌شده
  • رندر جاوااسکریپت
  • خزش و اعتبارسنجی AMP
  • یکپارچه‌سازی با ابزارهایی مانند PageSpeed Insights، سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس
  • خزش و اعتبارسنجی داده‌های ساختاریافته
  • شناسایی صفحات تقریباً تکراری
  • تولید فایل robots.txt

هزینه لایسنس‌ها بر اساس شخص هستند، نه دستگاه؛ بنابراین با یک بار پرداخت، می‌توانید Screaming Frog را روی دستگاه‌های مختلف استفاده کنید.

آموزش نصب ابزار اسکریمینگ فراگ

ماهیت دسکتاپی Screaming Frog،‌ آن را از سایر ابزارهای مبتنی بر فضای ابری متمایز کرده است. در نتیجه برای استفاده از ابزار اسکریمینگ فراگ باید برنامه را روی سیستم خود نصب کنید.

Screaming Frog برای سیستم‌عامل‌های Windows، MacOS، Ubuntu و Fedora در دسترس است. در ادامه مراحل نصب ابزار برای ویندوز نوشته شده‌ است.

  • گام اول: دانلود Screaming Frog

به صفحه فرود Screaming Frog SEO Spider بروید و روی دکمه «Download» کلیک کنید. Screaming Frog به‌صورت خودکار نسخه مناسب برای سیستم‌عامل شما را پیشنهاد می‌دهد؛ اما خودتان نیز می‌توانید نسخه‌ دیگری را نیز انتخاب کنید.

دانلود نرم افزار اسکریمینگ فراگ

  • گام دوم: نصب Screaming Frog

این فایل نسبتاً سنگین است؛ بنابراین بسته به سرعت کامپیوتر شما، ممکن است مدتی طول بکشد.

به قسمتی که فایل‌های دانلودشده قرار دارند بروید و روی فایل .exe کلیک کنید.

اگر سیستم از شما بپرسد «آیا با اعمال تغییر توسط Screaming Frog روی دستگاه خود موافق هستید؟»، روی «Yes» کلیک کنید.

نصب Screaming Frog

دستورالعمل‌های نصب را دنبال کرده و روی «Install» کلیک کنید.

برای تکمیل نصب، روی «Finish» بزنید تا Screaming Frog آماده‌ اجرا شود.

اگر گزینه‌ «Launch Screaming Frog SEO Spider» را تیک زده باشید، ابزار بلافاصله اجرا می‌شود؛ در غیر این صورت، میان‌بر آن را روی دسکتاپ پیدا کرده و برای شروع روی آن کلیک کنید.

  • گام سوم (اختیاری): تغییر تنظیمات ذخیره‌سازی

اگر از نسخه‌ی پولی استفاده می‌کنید و دارای درایو SSD هستید، Screaming Frog توصیه می‌کند که تنظیمات ذخیره‌سازی خود را تغییر دهید. این یعنی داده‌های خزش مستقیماً روی درایو ذخیره می‌شوند نه روی حافظه که منجر به افزایش انعطاف‌پذیری می‌شود.

چند وقت یکبار از Screaming Frog برای نظارت بر عملکرد سئوی سایت استفاده کنم؟

تعداد دفعات استفاده از Screaming Frog برای نظارت بر عملکرد سئوی سایت بستگی به اندازه سایت، میزان تغییرات و اهداف سئویی شما دارد، اما به‌طور کلی می‌توان این بازه‌های زمانی را پیشنهاد داد:

سایت‌هایی با کمتر از ۱۰۰۰ صفحه: ماهانه یک بار، برای بررسی لینک‌های شکسته، متا تگ‌های ناقص یا تکراری، وضعیت ریدایرکت‌ها و ساختار URL کافی است.

سایت‌هایی با چند هزار صفحه یا بیشتر: هر دو هفته یک‌بار یا هفتگی. اگر محتوای زیادی تولید می‌کنید یا صفحات زیادی دارید که دائماً تغییر می‌کنند، خزش منظم‌تر باعث شناسایی سریع‌تر مشکلات فنی می‌شود.

در شرایط خاص: قبل و بعد از هر تغییر بزرگ (مثل طراحی مجدد، تغییر ساختار URL یا مهاجرت دامنه)، در آغاز کمپین‌های مهم سئو یا لینک‌سازی، زمان افت ناگهانی ترافیک یا رتبه.

کاربردهای ابزار اسکریمینگ فراگ چیست؟

با کمک ابزار Screaming Frog می‌توان لیستی از آدرس‌های خاص را به‌صورت جداگانه بررسی کرد یا یک دامنه را به‌طور کامل کرال کرد و ایرادات فنی آن را شناسایی کرد.

از Screaming Frog همچنین می‌توان برای ارزیابی صحت رفع مشکلات فنی استفاده کرد. یعنی پس از اعمال تغییرات در سایت، بررسی کنید که آیا مشکلات برطرف شده‌اند یا نه. یکی از کاربردهای دیگر این ابزار، تهیه گزارش‌های دقیق از وضعیت سئو تکنیکال و سئو داخلی سایت است که می‌تواند روند بهینه‌سازی را آسان کند.

علاوه بر این، امکان خروجی گرفتن از داده‌ها و اتصال آن‌ها به ابزارهایی مثل Looker Studio (یا ابزارهای مشابه) وجود دارد تا بتوانید گزارش‌هایی ویژوال و قابل‌فهم تهیه کنید. این قابلیت‌ها Screaming Frog را به ابزاری کاربردی برای متخصصان سئو در سطوح مختلف تبدیل کرده است.

معرفی بخش‌های مختلف Screaming Frog

برای استفاده موثر از ابزار اسکریمینگ فراگ، بهتر است با بخش‌های مختلف آن آشنا باشید. هر یک از تب‌های این ابزار، اطلاعات مشخص و کاربردی درباره وضعیت فنی و ساختار صفحات سایت ارائه می‌دهد که تحلیل دقیق‌تر و تصمیم‌گیری سریع‌تر در فرآیند بهینه‌سازی را ممکن می‌کند.

در ادامه، به‌صورت خلاصه تب‌های اصلی Screaming Frog و نوع داده‌هایی که در هر بخش گزارش می‌شوند را معرفی کردیم.

  • تب Internal: نمایش تمام داده‌های مربوط به صفحات داخلی سایت. شامل اطلاعاتی مثل تگ‌های HTML، لینک‌ها، وضعیت ایندکس، محتوا و موارد دیگر.
  • تب External: نمایش اطلاعات مربوط به URLهای خارجی که در سایت وجود دارد (مانند لینک‌های خروجی).
  • تب Security: نمایش داده‌های مربوط به امنیت صفحات داخلی، شامل پروتکل HTTPS و موارد مرتبط با گواهی‌های SSL.
  • تب Response Codes: گزارش وضعیت کدهای HTTP. فیلترهایی برای نمایش صفحات 2xx، 3xx، 4xx و 5xx دارد.
  • تب URL: اطلاعات مربوط به ساختار و ویژگی‌های URL صفحات کرال‌شده مانند طول URL، وضعیت پارامترها و…
  • تب Page Titles: مربوط به تگ عنوان صفحات داخلی. گزارش‌ها:
    • Missing: صفحات بدون تگ تایتل
    • Duplicate: صفحات با تایتل تکراری
    • Same as h1: صفحات با تایتل مشابه h1
    • Over X Characters: صفحات با تایتل بیش از حد طولانی
  • تب Meta Description: نمایش توضیحات متا و مشکلات آن. گزارش‌ها:
    • Missing: صفحات بدون توضیح متا دیسکریپشن
    • Duplicate: صفحات با توضیحات متا دیسکریپشن تکراری
    • Over X Characters: صفحات با توضیحات متا دیسکریپشن طولانی
    • تب Meta Keywords: مربوط به تگ متا کیورد (غالباً غیرقابل استفاده). گزارش‌هایی مانند عدم وجود یا تکرار کیوردها.
  • تب H1 و H2: نمایش تیترهای اصلی و فرعی صفحات:
    • Missing: صفحات بودن هدینگ
    • Duplicate: صفحات با هدینگ تکراری
    • Multiple: صفحات با چندین هدینگ
  • تب Content: تحلیل محتوای صفحات از نظر تعداد کلمات، خوانایی، محتوای تکراری و خطاهای نگارشی.
  • تب Images: اطلاعات مربوط به تصاویر:
    • Missing Alt Text: تصاویر بدون متن جایگزین
    • Oversized: تصاویر حجیم
  • تب Canonicals: بررسی تگ کنونیکال برای جلوگیری از محتوای تکراری.
  • تب Pagination: بررسی روابط بین صفحات صفحه‌بندی‌شده با rel=”next” و rel=”prev”.
  • تب Directives: گزارش متا تگ‌های robots و دستورالعمل‌های X-Robots-Tag.
  • تب Hreflang: اطلاعات مربوط به تنظیمات تگ‌ hreflang برای سایت‌های چندزبانه یا چندمنطقه‌ای سایت.
  • تب JavaScript: نمایش محتوا و لینک‌های قابل مشاهده فقط با رندر جاوااسکریپت.
  • تب Links: تحلیل ساختار لینک‌دهی داخلی سایت و یافتن صفحات با عمق زیاد یا بدون لینک خروجی.
  • تب AMP: تحلیل صفحات AMP و خطاهای مربوط به اعتبارسنجی آن‌ها.
  • تب Structured Data: نمایش داده‌های ساختاریافته مانند JSON-LD، Microdata و اعتبارسنجی Rich Results.
  • تب Sitemaps: نمایش URLهای شناسایی‌شده در نقشه سایت XML و تحلیل صحت آن‌ها.
  • تب PageSpeed: نمایش داده‌های PageSpeed Insights شامل Core Web Vitals.
  • تب Mobile: تحلیل داده‌های موبایلی از Lighthouse و تشخیص مشکلات کاربری موبایل.
  • تب Accessibility: بررسی اعتبارسنجی دسترس‌پذیری صفحات بر اساس AXE Rule Set.
در تریبون بخوانید : ابزارهای بررسی سئو

نحوه کرال سایت با ابزار Screaming Frog

برای شروع استفاده از ابزار اسکریمینگ فراگ، از دو طریق می‌توانید سایت مورد نظرتان را خزش کنید. حالت پیش‌فرض «Spider» که یک سایت را خزش می‌کند، یا حالت «List» که به شما امکان می‌دهد فهرستی از URLها را برای خزش بارگذاری کنید.

با واردکردن آدرس یک صفحه اصلی در قسمت «Enter URL to spider» و کلیک روی دکمه «Start» می‌توانید یک خزش معمولی در حالت «Spider» را آغاز کنید.

با این کار، URL واردشده و تمام URLهایی که از طریق لینک‌های موجود در HTML صفحات روی همان دامنه قابل کشف هستند، خزش و بررسی می‌شوند.

فرایند خزش به‌صورت لحظه‌ای (real-time) به‌روزرسانی می‌شود و سرعت، تعداد کل URLهای تکمیل‌شده و باقی‌مانده را در پایین نرم‌افزار می‌توانید مشاهده کنید.

شما می‌توانید روی «Pause» کلیک کرده و هر زمان خواستید با گزینه «Resume» خزش را ادامه دهید. همچنین می‌توانید خزش را ذخیره کرده و بعداً آن را ادامه دهید. در ادامه درباره ذخیره‌سازی توضیح خواهیم داد.

اگر ترجیح می‌دهید به‌جای یک سایت کامل، یک فهرست از URLها را خزش کنید، روی Mode > List کلیک کرده و سپس فهرست URLها را بارگذاری یا وارد (Paste) کنید.

پیکربندی خزش (Configuring The Crawl) با ابزار Screaming Frog

برای خزش یک سایت، نیازی به تغییر تنظیمات ندارید؛ زیرا SEO Spider به‌صورت پیش‌فرض به‌شکلی تنظیم شده که مشابه روش خزش گوگل عمل کند.

با این حال، روش‌های متنوعی برای پیکربندی خزش وجود دارد تا دقیقاً داده‌ای را که می‌خواهید دریافت کنید. گزینه‌های موجود را می‌توانید در قسمت «Configuration» ابزار مشاهده کنید.

برخی از رایج‌ترین روش‌ها برای کنترل آنچه خزش می‌شود عبارت‌اند از:

  • خزش یک زیردایرکتوری خاص (subfolder)
  • استفاده از گزینه «Exclude» برای جلوگیری از خزش URLهایی با الگوی مشخص
  • استفاده از گزینه «Include» برای محدودسازی خزش فقط به URLهای خاص

اگر سایت شما برای نمایش محتوا به JavaScript وابسته است، می‌توانید حالت رندرینگ جاوااسکریپت را از مسیر Configuration > Spider > Rendering فعال کنید.

با این کار، JavaScript اجرا می‌شود و اسکریمینگ فراگ محتوای HTML رندرشده و لینک‌های داخل آن را نیز خزش خواهد کرد.

مشاهده داده‌های خزش (Viewing Crawl Data) در ابزار Screaming Frog

داده‌های به‌دست‌آمده از خزش، به‌صورت لحظه‌ای در ابزار اسکریمینگ فراگ نمایش داده می‌شوند و در تب‌های مختلف قابل مشاهده‌اند. تب «Internal» شامل تمام داده‌هایی است که در طول خزش برای سایت مورد نظر کشف شده‌اند.

می‌توانید برای مشاهده تمام داده‌ها در ستون‌های مختلف، به بالا و پایین یا به سمت راست اسکرول کنید.

هر تب روی عناصر مختلفی تمرکز دارد و به شما اجازه می‌دهد داده‌ها را بر اساس نوع یا مشکلات شناسایی‌شده فیلتر و تفکیک کنید.

برای مثال، تب «Response Codes» و فیلتر «Client Error (4xx)» صفحاتی که خطای ۴۰۴ دارند را نمایش خواهند داد.

در پنجره بالای صفحه می‌توانید روی URLها کلیک کنید و سپس تب‌های پایین را انتخاب کنید تا اطلاعات بیشتری در پنجره پایین نمایش داده شوند.

این تب‌ها جزئیات بیشتری مانند inlinks ،outlinks، تصاویر و منابع را درباره URL نشان می‌دهند.

یافتن خطاها و مشکلات (Finding Errors & Issues) در ابزار Screaming Frog

تب «Overview» در سمت راست ابزار خلاصه‌ای از داده‌های خزش مربوط به هر تب و فیلتر را نمایش می‌دهد.

با اسکرول در این بخش‌ها می‌توانید داده‌ها را بررسی کرده و مشکلات و خطاهای احتمالی را شناسایی کنید، بدون آنکه نیاز باشد تک‌تک وارد هر تب شوید.

تعداد URLهایی که تحت تأثیر قرار گرفته‌اند، در اکثر فیلترها به‌صورت لحظه‌ای در طول خزش به‌روزرسانی می‌شود و می‌توانید روی آن‌ها کلیک کنید تا مستقیماً به تب و فیلتر مرتبط هدایت شوید.

همچنین یک تب به نام «Issues» در سمت راست وجود دارد که جزئیات مربوط به مشکلات (issues)، هشدارها (warnings) و فرصت‌ها (opportunities) را نمایش می‌دهد.

در این تب، توضیحات مربوط به هر مشکل و اقدامات پیشنهادی در راستای رفع آن، در پنج زبان انگلیسی، آلمانی، اسپانیایی، فرانسوی و ایتالیایی ارائه شده است.

هر مشکل بر اساس میزان تأثیر بالقوه آن، دارای یک نوع (type) و یک اولویت تخمینی (estimated priority) است.

  • Issues: خطاها یا اشکالاتی هستند که در حالت ایده‌آل باید رفع شوند.
  • Opportunities: زمینه‌هایی بالقوه برای بهینه‌سازی و بهبود هستند.
  • Warnings: لزوماً مشکل محسوب نمی‌شوند؛ اما باید بررسی و در صورت لزوم اصلاح شوند.

تب «Issues» یک روش مفید برای شناسایی سریع مشکلات سطح بالا و بررسی مستقیم آن‌هاست و می‌تواند جایگزین تب «Overview» باشد.

به کمک ابزار اسکریمینگ فراگ بیش از ۳۰۰ مشکل، هشدار و فرصت سئویی قابل شناسایی هستند که برای هر یک، توضیح روشنی درباره اینکه مشکل چیست، چرا مهم است و چگونه باید برطرف شود ارائه شده است.

خروجی گرفتن از داده‌ها (Exporting Data) در ابزار Screaming Frog

شما می‌توانید تمام داده‌های حاصل از خزش را به صورت فایل‌های Excel یا CSV خروجی بگیرید.

برای این کار، کافی است روی دکمه «Export» در بالا-سمت چپ کلیک کنید تا داده‌ها از تب‌ها و فیلترهای پنجره بالا خروجی گرفته شوند.

برای خروجی گرفتن از داده‌های پنجره پایین، روی URL(های) مورد نظر در پنجره بالا راست کلیک کرده و یکی از گزینه‌ها را انتخاب کنید.

همچنین گزینه‌ای به نام «Bulk Export» در منوی بالای صفحه وجود دارد. این گزینه به شما اجازه می‌دهد از لینک‌های مبدا (source links) به‌صورت دسته‌جمعی خروجی بگیرید. برای مثال، inlinks به URLهایی با کدهای وضعیت خاص مانند پاسخ‌های 2XX، 3XX، 4XX یا 5XX.

در مثال بالا، انتخاب گزینه «Client Error 4XX In Links» باعث می‌شود از همه لینک‌های داخلی به صفحاتی که دارای خطای ۴۰۴ هستند، خروجی گرفته شود.

همه مشکلات را می‌توان به‌صورت دسته‌ای از طریق مسیر Bulk Export > Issues > All خروجی گرفت. این گزینه، هر مشکل شناسایی‌شده را به‌صورت فایل‌های جداگانه در یک پوشه ذخیره می‌کند (در قالب CSV، Excel یا Google Sheets).

ذخیره‌سازی و باز کردن خزش‌ها (Saving & Opening Crawls) در ابزار Screaming Frog

ذخیره و بازکردن خزش‌ها تنها در صورت داشتن لایسنس (نسخه پولی) امکان‌پذیر است.

در حالت پیش‌فرض ذخیره‌سازی بر پایه دیتابیس (database storage)، خزش‌ها به‌صورت خودکار در طول خزش ذخیره و در پایگاه داده ثبت می‌شوند.

برای باز کردن یک خزش، از منوی اصلی روی مسیر File > Crawls کلیک کنید.

 

پنجره «Crawls» نمای کلی از خزش‌هایی را که به‌صورت خودکار ذخیره شده‌اند نشان می‌دهد. در اینجا می‌توانید آن‌ها را باز کنید، تغییر نام داده، در پوشه‌‌های مختلف دسته‌بندی کنید، کپی بگیرید، خروجی بگیرید یا به‌صورت دسته‌ای حذف کنید.

در حالت ذخیره‌سازی در حافظه (memory storage)، می‌توانید در هر زمان (در حالت توقف یا پس از پایان خزش) عملیات ذخیره را با انتخاب «File > Save» انجام دهید و بعداً با استفاده از «File > Open» آن را مجدداً باز کنید.

سخن پایانی

اگر به‌صورت جدی به‌دنبال بهبود سئوی سایت خود هستید، Screaming Frog ابزاری است که به آن نیاز پیدا خواهید کرد. خزیدن سایت‌ها و جمع‌آوری داده‌های مربوط به آن‌ها فرایند پیچیده‌ای است. اما این ابزار با ارائه اطلاعات به‌شکلی سازمان‌یافته‌تر، کار را برای شما آسان‌تر می‌کند.

اسکریمینگ فراگ سریع و رایگان است و بینش‌های ارزشمندی ارائه می‌دهد تا بتوانید با استفاده از آن‌ها مشکلاتی که روی سئوی سایتتان تاثیر منفی می‌گذارند را برطرف کنید. در این مقاله،‌ مراحل اولیه و مهم آموزش Screaming Frog را مطرح کردیم. در صورت بروز مشکل هنگام استفاده از ابزار می‌توانید سوالاتتان را در بخش نظرات بنویسید.

عضویت در خبرنامه

ایمیل خود را وارد کنید تا از جدیدترین اخبار و مقالات حوزه دیجیتال مارکتینگ مطلع شوید.

"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد

موضوع مورد علاقه خود را انتخاب کنید*
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

اشتراک‌گذاری‌:

مطالب مرتبط

guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
از اخبار روز سئو و روابط عمومی باخبر باش
وبینار رایگان «مسیر شغلی در سئو»

مسعود کاظم‌زاده، مدیر سئوی مجموعه خانومی، در وبینار رایگان تریبون قرار است تجربیات خود درباره مسیر شغلی سئو را بیان کند و درباره مهارت‌های موردنیاز این مسیر توضیح دهد.

زمان: سه‌شنبه ۶ خرداد، ساعت ۱۹

فرم درخواست مشاوره رایگان سئو
برای دریافت مشاوره رایگان، اطلاعات زیر را تکمیل کنید.